Oekraïense Pop Sensatie Teya Flow en Innovatieve Elektronische Muzikant Bending Grid Werken Samen aan “Parallax” Album

Albumillustraties voor het PARALLAX-album van Bending Grid

Teya Flow

Teya Flow

Dit project werd gedeeltelijk gefinancierd door de South Carolina Arts Commission, die steun ontvangt van de National Endowment for the Arts. Dit project werd ook gedeeltelijk gefinancierd door een genereuze onderscheiding van het John and Susan Bennett Memorial Arts

Dit project werd gedeeltelijk gefinancierd door de South Carolina Arts Commission, die steun ontvangt van de National Endowment for the Arts. Dit project werd ook gedeeltelijk gefinancierd door een genereuze onderscheiding van het John and Susan Bennett Memorial Arts

Een synthwave-album met 20 nummers met een sciencefictionthema, met samenwerkingen met 10 gastartiesten en 4 extra medewerkers.

Ik vind dit geweldig klinken. Jullie hebben fantastisch werk geleverd. Heel erg bedankt voor het delen en gefeliciteerd met een prachtige release.”

— Tyler Lyle (zanger van The Midnight)

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND, KONINKRIJK DER NEDERLANDEN, April 1, 2024 /EINPresswire.com/ — Het aanstaande album “Parallax” markeert een significante samenwerking tussen Teya Flow, een prominente figuur in de Oekraïense popmuziek, en de Amerikaanse elektronische muzikant Bending Grid.

De reputatie van Teya Flow als veelzijdige artiest is goed gevestigd en wordt gekenmerkt door haar bekwaamheid om diverse muziekstijlen te combineren, waaronder elektronisch, techno, progressief, house, minimal, deep tech en synthwave. Teya Flow zocht haar toevlucht in Amsterdam, op de vlucht voor de Russische oorlog van agressie in Oekraïne. Nederland, als een belangrijke bijdrager aan de elektronische muziekscene, werd vruchtbare grond voor deze opkomende artiest om snel te groeien binnen de elektronische muziekscene. Haar wereldwijde erkenning is sindsdien gegroeid en blijkt uit een toegewijde fanbase en goedkeuring van prominente figuren in de industrie zoals Don Diablo, Dimitri Vegas en Like Mike. De nummers van Teya Flow hebben weerklank gevonden in radioshows, clubs en grote festivals, waaronder Tomorrowland.

De aankomende samenwerking op het dubbelalbum van Bending Grid, “Parallax”, is ontworpen om een intrigerende ervaring te bieden, waarbij Teya Flow’s kenmerkende stijl naast Bending Grid’s innovatieve benadering van elektronische muziek wordt gepresenteerd. Binnen het album zijn Teya Flow’s bijdragen onder meer:

“Vampires” – Een vertolking van het nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht door de synthwave-zwaargewicht “The Midnight”. Het verkent de voorbijgaande aard van menselijke verbindingen en de existentiële reis van geboorte tot ondergang. Het verhaal verweeft vluchtige momenten van schoonheid met de alomvattende eenzaamheid van het bestaan. Ter ondersteuning prees Tyler Lyle, de leadzanger van “The Midnight”, deze coverversie van het nummer.

“Hypersleep” – Een originele compositie die een reis uitbeeldt van ontevredenheid naar een besef van de betekenis van echte emoties en ervaringen. Het daagt luisteraars uit om authenticiteit na te streven in een wereld die getekend is door kunstmatigheid. De Oekraïense artiest Zefear speelde de gitaarsolo aan het einde van het nummer. Hij leverde ook zijn mixexpertise voor zowel “Hypersleep” als “Vampires”.

Gepland voor release op 3 mei 2024, zal het album beschikbaar zijn op verschillende muziekplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Bandcamp.

Het dubbelalbum toont sciencefictionthema’s en verhalen, waarbij elk nummer fungeert als een miniatuurverhaal of emotie als onderdeel van het algehele avontuur. Luisteraars worden uitgenodigd om aan boord te gaan van een kosmische reis, waarbij ze conventies overstijgen en de grenzen van het synthwave-genre verkennen naast Teya Flow en Bending Grid.

Perszaal
Bending Grid
email us here
Visit us on social media:
Facebook
Instagram
YouTube
TikTok
Other

Een voorbeeld van de nummers waar Teya Flow aan heeft meegewerkt op het Parallax-album.Originally published at https://www.einpresswire.com/article/699272200/oekra-ense-pop-sensatie-teya-flow-en-innovatieve-elektronische-muzikant-bending-grid-werken-samen-aan-parallax-album